Autor Societat
6 Juny 2015 a 12:30

L’ONCE celebra la Diada de la Gran Família

S’ha aconseguit reunir a 1.500 persones cegues

Logo d'ONCE // Imatge cedida per ONCE

Logo d’ONCE // Imatge cedida per ONCE

Demà diumenge 5 de juny, l’ONCE a Catalunya organitza per 21è any la seva Diada a Montserrat, que enguany ha aconseguit aplegar unes 1.500 persones cegues i deficients visuals. Junts faran la romeria més gran del món que peregrina a Montserrat.

La jornada estarà plena d’activitats des del matí, amb una botifarrada a les 9 del matí, la Missa conventual a les 11 del matí, i l’ehibició castellera a la plaça del mig de la Basílica de la Colla Jove Xiquets de Vilafranca, al migdia. La colla està integrada per cinc persones amb discapacitat, tres d’elles persones cegues afiliades a l’ONCE. L’enxaneta alçarà fins al cel la paraula “il·lusió”. El públic tindrà l’oportunitat de participar en un photocall molt especial amb la mascota d’Ilunion, marca que agrupa les empreses socials de l’ONCE amb el lema Il·lusions compartides.

També hi haurà una rua de la Colla de Geganters de Sant Vicenç de Montalt amb els capgrossos, grallers i timbalers i moltes més sorpreses. Al migdia hi haurà un dinar de germanor amb la presència de personalitats del món polític i social i representants d’associacions de persones amb discapacitat.

Switch to mobile version