Autor Cultura
4 Juny 2015 a 17:00

Les Nits a Sant Cugat arriben a tots els barris del municipi

Les Planes, La Floresta i Mira-sol se sumen a l’edició d’enguany

Nits a Sant Cugat

Alguns dels organitzadors dels projectes que comprenen les Nits a Sant Cugat. // Foto: Rut Turch

La tercera edició de Nits a Sant Cugat comptarà amb més d’una trentena d’activitats culturals que ompliran de música, cinema, teatre i història les nits de la ciutat. Aquests actes es duran a terme del 12 de juny al 6 de setembre.

La principal novetat de l’edició d’aquest any és la celebració d’alguns actes als barris de Les Planes, La Floresta i Mira-sol. Aquests districtes no havien estat presents en les dues primeres edicions de Nits a Sant Cugat. Una altra novetat d’aquest any és la inclusió de propostes del Casal de TorreBlanca, on es duran a terme sis actes dirigits al públic jove.

Entre els vuit concerts que es realitzaran en el tradicional cicle de Nits de Música al Claustre, en destaca un d’homenatge a Victòria dels Àngels en el 10è aniversari de la seva mort per part de la mezzosoprano María José Montiel i el tenor David Alegret. Aquest acte tindrà lloc el 21 de juny.

Pel que fa a les Lectures a la fresca, enguany l’Associació Amics de Pedra i Sang ha preparat un monogràfic de quatre lectures dedicat a William Shakespeare. Tot i que aquestes activitats es realitzaran en diferents places i parcs de la ciutat, n’hi ha una que tindrà com a escenari el Celler Modernista, concretament la del 9 de juliol.

A més a més, al Monestir es realitzaran diverses visites nocturnes, algunes d’elles seran entre llegendes i històries; i les altres tindran finals musicals. També es realitzaran dos concerts solidaris al mateix Monestir. El primer serà el 17 de juny en benefici d’ASDI Sant Cugat i serà a compte d’un trio liderat per Gerard Claret. El segon, el del 19 de juny, serà a càrrec de Gospe’lHearts i actuaran en benefici de la Fundació Vicente Ferrrer.

Als barris inclosos en aquesta edició s’organitzaran sessions de cinema a la fresca (a Les Planes), màgia i un concert de swing (a Mira-sol) i més concerts (a la Floresta). En l’acte de presentació, aquest dijous al Monestir, el regidor de Cultura en funcions, Xavier Escura, ha remarcat: “Enguany ens ha interessat reflectir la riquesa de tot el municipi i no només vendre el que és Sant Cugat estricte, sinó vendre al públic el que també s’està fent als districtes”.

Podeu consultar el programa de les activitats al web de l’Ajuntament.

Switch to mobile version