Autor Bàsquet
22 Juny 2015 a 17:00

Hector Rodríguez és la tercera incorporació de la UESC

És un aler de 1.90m

Hèctor Rodríguez // Imatge cedia per la UESC

Hèctor Rodríguez // Imatge cedia per la UESC

Hector Rodríguez es converteix en la tercera incorporació de la UESC per a la propera temporada. Nascut a Barcelonaés un aler d’1’90 que arriba a la UESC procedent de l’AE Sant Andreu Natzaret, del grup 2 de Copa Catalunya. Rodríguez ha jugat a la Unió Bàsquet Sant Adrià (UBSA), Sant Josep de Badalona, UE Barberà i l’AE Sant Andreu Natzaret.

Aquesta incorporació se suma a les ja fets de Patrick Reyes i Quim Fernández.

En declaracions a la web del club, la nova incorporació de la UESC ha comentat, “Estic molt il·lusionat per la meva arribada al club. Entro a aquest club amb amb ganes d’aportar el millor de mi i estic convençut que la nova etapa que començo amb la UESC serà molt enriquidora tant a nivell esportiu com personal”.

Switch to mobile version