Autor Societat
12 Juny 2015 a 11:30

La final de bàsquet finalitza l’edició 2015 dels StQLímpics

Enguany també s’ha practicat competició de petanca i atletisme per a persones amb discapacitat intel·lectual

STQLIMPICS

Participants a la final de bàsquet dels StQLímpics 2015. // Foto: Localpress

La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania en funcions, Susanna Pellicer, ha presidit l’acte de cloenda dels StQLímpics 2015 coincidint amb el lliurament de medalles de l’especialitat de bàsquet, aquest dijous al PAV 1.

Aquest any, els StQLímpics s’han centrat en les especialitats d’atletisme, petanca i bàsquet. Els StQLímpics són un esdeveniment esportiu que promou l’autonomia i apoderament de les persones amb discapacitat intel·lectual. Els StQLímpics estan dirigits per les cinc principals entitats que treballen per les persones amb discapacitat intel·lectual de Sant Cugat: ASDI, Aspasur Valldoreix, Institució Guru, Jeroni de Moragas i la Residència Sant Medir.

En l’acte de cloenda, la tinenta d’alcalde ha remarcat: “els StQLímpics són una activitat altament inclusiva i que, a més a més, fomenta la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual. Estem molt contents i satisfets dels resultats obtinguts, perquè, amb aquesta edició, ja en són quatre des que es van començar a celebrar coincidint amb els Jocs Olímpics de Londres”.

A més a més, els StQLímpics estan pensats per promoure l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual, fomentar un estil de vida actiu i saludable, augmentar-ne l’autoestima i sensibilitzar la ciutadania.

Switch to mobile version