Autor Política
6 Juny 2015 a 11:30

Climent escollit com a vocal de l’EMD

La constitució d ela nova Junta de Veïns de Valloreix serà el proper dissabte

Noël Climent // Imatge cedida per ERC Sant Cugat

Noël Climent // Imatge cedida per ERC Sant Cugat

L’assemblea de militants, simpatitzants i amics d’ERC a Valldoreix ha escollit Noël Climent com a vocal de l’EMD per als propers quatre anys. No ha calgut cap votació perquè la candidatura de Climent ha estat l’única en postular-se al càrrec ja que els altres aspirants (Lluc Cahís, Teresa Veciana, Alba Casadellà i Adolf Priante) han presentat la seva renúncia abans de la trobada.

Climent, que va encapçalar l’agrupació d’esquerres Valldoreix Decideix per aspirar a la presidència de l’EMD, es marca com a repte defensar el projecte polític d’aquesta candidatura a la Junta de Veïns. L’altre objectiu que es planteja és fer tàndem amb els vocals de la CUP-PC per potenciar la veu de les esquerres valldoreixenques.

La constitució de la nova Junta de Veïns de Valldoreix tindrà lloc dissabte de la setmana vinent a la tarda.

Switch to mobile version