Autor Esports
30 Juny 2015 a 17:00

Carles Combarros és nomenat nou director del CAR de Sant Cugat

Substitueix a Joan Fontserè i Pujol

Carlos Combarros

Carlos Combarros

Carles Combarros Vilaseca ha estat nomenat nou director del Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès, en substitució de Joan Fontserè i Pujol, que ha exercit aquest càrrec en els últims quatre anys.

Carles Combarros (Santa Coloma de Gramenet, 11 de febrer de 1975), és llicenciat en INEF per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Direcció i Administració d’Empreses-MBA ESADE i màster en Direcció de Màrqueting per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Gran part de la seva carrera professional ha estat dedicada al màrqueting esportiu. Ha exercit com a venedor i formador de producte a Decathlon SA i com a internationaltrainee a Schott Ibérica SA, dedicada a la fabricació i comercialització de productes tecnològics del vidre, abans de ser responsable de posicionament i rendibilitat de marca a Polar Electro Ibérica SA, empresa de tecnologia per a l’entrenament esportiu.

Carles Combarros va ser tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet entre el 2011 i el 2015, període en el que també ha presidit el Consell d’Administració de Grameimpuls SA i ha estat vocal del Consell d’Administració de Gramepark SA. L’últim any, ha exercit com a diputat adjunt de Cultura de la Diputació de Barcelona.

Switch to mobile version