Autor Esports
17 Juny 2015 a 17:00

El CAR organitza la tercera edició de la Cursa Moonrace

Un euro de cada inscripció es destinarà a la Fundació Privada Sant Medir

moonrace

Membres del CAR i del govern municipal a la presentació de la 3a edició de la Moonrace. // Foto: Rut Turch

El Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat (CAR) ha presentat la tercera edició de la Moonrace (“cursa de la lluna”) aquest dimecres a les seves instal·lacions. Aquest any la Moonrace tindrà lloc el 2 de juliol a les 21:30 perquè, com el seu nom indica, coincideixi amb la lluna plena. Aquesta cursa de 7,5 quilòmetres recorre els carrers de Sant Cugat passant per espais emblemàtics com per exemple el Monestir. La competició s’iniciarà i acabarà a la pista d’atletisme del CAR.

El director de la cursa, Lluís Capdevila, ha remarcat el caràcter festiu de la Moonrace: “no volem fer una cursa competitiva, el que volem fer és una festa”. Aquesta és la resposta de Capdevila en referència a les demandes d’allargar el recorregut de la cursa.

Enguany, un euro de cada inscripció anirà destinat a la Fundació Privada Sant Medir, que es centra en l’ajut a persones amb discapacitat intel·lectual greu.  L’alcaldessa, Mercè Conesa, present en l’acte, ha declarat: “vull fer una referència a la importància d’aquest vincle entre dues entitats de la nostra ciutat” i ha afegit que aquest tipus d’accions ajuden a la cohesió social del municipi.

L’acte de presentació ha estat a càrrec del secretari general de l’Esport del CAR, Ivan Tubau; el director de la cursa, Lluís Capdevila; l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa; i la presidenta de la Fundació Privada Sant Medir, Anna Puigpelat.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions s’han de fer a través del web del CAR abans de l’1 de juliol. El mateix dia de la cursa els corredors també es podran inscriure però ho hauran de fer de forma presencial a les instal·lacions del CAR.  El preu de les inscripcions és de 16€ les anticipades i 21€ les del mateix dia de la competició.  En l’import s’inclou el dorsal amb xip, el sopar (aquest any hi haurà fideuà) i la donació a la Fundació Privada Sant Medir.

NOU DIRECTOR DEL CAR

El secretari general de l’Esport del CAR, Ivan Tubau, ha volgut aprofitar l’ocasió per agrair la feina feta durant quatre anys i mig del fins fa dos dies director del centre, Joan Fontserè. Ahir, Fotserè va ser nomenat director del Circuit de Catalunya. Segons Tubau, estan treballant per portar un nou director en breu. El secretari general de l’Esport no ha pogut avançar noms dels possibles candidats a ocupar l’antic lloc de Fontserè.

Switch to mobile version