Autor Societat
16 Juny 2015 a 15:45

Aquesta tarda podria haver de nou pluges intenses, acompanyades de tempesta i calamarsa

Es podrien superar els 20 l/m2 en 30 minuts

temps

Foto. Paquita Vallbé

 

Protecció Civil de la Generalitat manté encara vigent per avui dimarts la prealerta del Pla especial d’emergències per inundacions INUNCAT perquè les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya indiquen noves pluges aquesta tarda que podrien ser intenses i anar acompanyades de tempesta i calamarsa. 

El Servei Metereologic de Catalunya preveu per aquesta tarda precipitacions que podrien superar els 20 l/m2 en 30 minuts a les demarcacions de Tarragona, Barcelona, Catalunya Central i Girona, sobretot en punts d’Osona, Vallès Oriental i la Selva.

Les precipitacions poden ser localment intenses i anar acompanyades de calamarsa i en algun cas d’aparat elèctric. Les zones on es preveu que les incidències puguin ser majors aquesta tarda són el litoral i prelitoral de les comarques de Barcelona i especialment la costa nord de Barcelona on les rieres podran baixar amb força en alguns moments.

Cal tenir molta prudència de forma general durant aquest episodis de tempesta ja que cal recordar que durant els darrers dies els fenòmens s’estan produint amb caràcter molt local i generant incidències en alguns casos importants.

Switch to mobile version