Autor Bàsquet
3 Juny 2015 a 14:00

Andreu Cervera opta a la Pissarra d’Or 2015

És entrenador de base de la UE Sant Cugat

Andreu Cervera

Andreu Cervera opta a la Pissarra d’Or 2015 // Imatge cedida per la UESC

El coordinador i entrenador de base de la UE Sant Cugat Andreu Cervera és un dels nominats al guardó Pissarra d’Or 2015 que entregarà, el proper 14 de juny, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). La seva candidatura competirà amb la iniciativa #NoPayNoCoach, impulsada per la web BasketValles.cat, i el Basket World Tour. El Dia de l’Entrenador, gal·la en la qual s’emmarca el premi, se celebrarà a l’Hotel Catalonia Plaza de Barcelona i durarà gairebé tot el diumenge.

Aquesta serà la primera edició d’aquesta jornada festiva que se celebri i la intenció de la Federació és fer-la anualment a un lloc diferent de Catalunya. Enguany el Dia de l’Entrenador comptarà amb xerrades, clínics i taules rodones per amenitzar-lo i entre els noms destacats hi seran els de Xesco Espar, ex jugador i entrenador d’handbol, que donarà una xerrada sobre lideratge i direcció esportiva. Els actes arrencaran a les 11 h i a les 18.15 h s’atorgaran els diferents premis a més del ja mencionat de la Pissarra d’Or.

Les inscripcions, al preu de 25 euros, es poden fer en aquest enllaç. Per votar als candidats de les diferents categories també es poden fer al mateix lloc.

Switch to mobile version