Autor Política
17 Juny 2015 a 11:30

L’alcaldessa estructura el nou cartipàs municipal en cinc grans àrees

L’àrea d’Alcaldia assumirà directament Seguretat Ciutadana i tindrà delegada un Comissionat de Participació Ciutadana

Cartipas

L’alcaldessa, Mercè Conesa, en l’acte de presentació del cartipàs. // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, ha presentat el decret d’alcaldia pel qual queda designat el nou cartipàs municipal per al mandat 2015-2019, aquest dimarts al matí. Conesa ha decidit agrupar l’acció de govern en cinc grans tinències d’alcaldia. A més a més l’alcaldessa assumirà directament l’àrea de Seguretat Ciutadana i tindrà delegada un Comissionat de Participació Ciutadana, encapçalat per Joan Puigdomènech.

Segons Mercè Conesa“les cinc tinències d’alcaldia fixen les grans prioritats de l’Equip de Govern. A més, potenciarem de forma especial la participació ciutadana a través del comissionat que liderarà Joan Puigdomènech”. L’alcaldessa també ha volgut remarcar que “continuarem prioritzant la inversió social” i que “recuperarem la tinència d’alcaldia de Cultura. Sant Cugat és un municipi que té, en el coneixement i en la cultura, una gran potencialitat, que volem esperonar des de l’Ajuntament. Creiem que, juntament amb les universitats i la recerca, és un sector que pot generar oportunitats i ser un motor més de Sant Cugat”.

El cartipàs de l’Ajuntament de Sant Cugat concentrarà l’acció en cinc grans tinències d’alcaldia:

  • Presidència i Serveis Urbans. Portaveu: encapçalada per Cristina Paraira.
  • Cultura, Coneixement i Promoció de la Ciutat. Portaveu adjunta: encapçalada per Carmela Fortuny.
  • Urbanisme, Mobilitat i Habitatge. Coordinador del Govern: encapçalada per Damià Calvet.
  • Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans: encapçalada per Carles Brugarolas.
  • Benestar i Ciutadania: encapçalada per Susanna Pellicer.

 Totes les tinències d’alcaldia tenen delegada una regidoria. En el cas de la de Presidència i Serveis Urbans, tindrà delegada la regidoria de Comunicació, Informació, Innovació i Govern Obert que assumirà Joana Barbany.

La tinència d’alcaldia de Cultura, Coneixement i promoció de la Ciutat tindrà delegada la regidoria d’Educació, Universitat i Família, liderada per Esther Salat.

La tinència d’alcaldia d’Urbanisme, Mobilitat i Habitatge tindrà delegada la regidoria de Medi Ambient, que dirigirà Joan Puigdomènech.

La tinència d’alcaldia d’Economia, Empresa, Ocupació i Recursos Humans tindrà delegada la regidoria de Comerç, que assumirà Mayte Pérez.

Finalment la tinència d’alcaldia de Benestar i Ciutadania tindrà delegada la regidoria d’Esports i Joventut, encapçalada per Eloi Rovira.

Switch to mobile version