Autor Societat
20 Juny 2015 a 15:00

L’Ajuntament inverteix 200.000 euros per fer treballs d’asfaltat i de renovació de voreres

El Consistori renova 3.950 metres quadrats de ferm de 25 carrers i 1.259 metres quadrats de sis voreres

carril bici Montserrat Roig

Renovació del ferm del carril bici del carrer Montserrat Roig. // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat.

L’Ajuntament ha executat durant l’últim mes els treballs de renovació de voreres en diferents punts de la ciutat. En breu, també es finalitzarà la renovació de l’asfalt de diversos carrers. En total, el Consistori ha destinat 198.440 euros per renovar 3.950 metres quadrats de ferm de 25 carrers i per fer el manteniment de 1.259 metres quadrats de 6 voreres. Els treballs d’asfaltat s’estan executant i s’han encarregat a l’empresa Asfaltos Augusta, SL; mentre que els treballs de renovació de les voreres els ha executat Construcciones Fertres, SL.

Els treballs d’asfaltat ja han finalitzat en diversos carrers i durant el mes de juny s’enllestirà la millora del ferm de la rotonda del carrer de la Mina i de trams dels carrers Canadà, Abat Marcet i Àngel Guimerà. Abans que acabi el setembre, també s’asfaltaran trams dels carrers Villà i Mestres.

Les voreres que s’han renovat corresponen als carrers Sabina Canyameras (248 m2), Arnau de Vilanova (415 m2), Ordal (25 m2), Joan Miró (128,40 m2), Josep Valls (44 m2) i Verdi (398,60 m2).

A l’inici de l’any, l’Ajuntament ja va invertir 484.000 euros per arranjar voreres i asfaltar diversos carrers de la ciutat.

Switch to mobile version