Autor Esports
14 Juny 2015 a 17:00

23 equips han confirmat la participació a la Copa EsportsPenedès.cat

8 de l’OK Lliga, 10 de l’OK Lliga Femenina i 3 de la Primera Estatal

Copa  // Imatge cedida per Esportspenedès.cat

Copa // Imatge cedida per Esportspenedès.cat

Un any més es donen a conèixer els equips que han confirmat la seva presència a la propera edició de la Copa EsportsPenedès.cat. Un total de 23 equips han confirmat la seva participació, entre ells, 8 són de l’OK Lliga, 10 de l’OK Lliga Femenina i 5 de la Primera Estatal.

El torneig va néixer amb l’objectiu de posar ordre a les pretemporades dels equips quan els partits de pretemporada tenien poc seguiment i, al mateix temps, poc to competitiu. La Copa EsportsPendès.cat s’ha anat consolidant tant pels equips de casa com els forasters ja que volen completar la competició i formar-ne part.

Per una banda, l’OK Lliga trobem Enrile PAS Alcoy, ICG Software Lleida, CP Vilafranca Capital del Vi, CH Caldes Recam Laser, Shum Grupo Maestre, CP Voltregà, Café Crem Calafell Tot L’Any, Moritz Vendrell. Per altra banda, en l’OK Lliga Femenina hi participen Generali HC Palau Plegamans, CP Voltregà, CP Manlleu, CH Banco Mediolanum Mataró, CP Vilanova Estació Nàutica, Sferic de Terrassa, Igualada Femení HCP, CHP Bigues i Riells, PHC Sant Cugat i CH Girona.

Per últim, en la Primera Estatal hi ha Generali HC Palau Plegamans, CP Voltregà, CP Manlleu, CH Banco Mediolanum Mataró, CP Vilanova Estació Nàutica, Sferic de Terrassa, Igualada Femení HCP, CHP Bigues i Riells, PHC Sant Cugat i CH Girona.

Switch to mobile version