Autor Futbol
2 Juny 2015 a 14:00

13è Torneig del CFU Mira-sol Baco-I Memorial Eufrasio Montiel

Serà el 6 i 13 de juny

torneig

Els dissabtes 6 i 13 de juny es disputarà a la ZEM de Mira-sol el 13è Torneig del CFU Mira-sol Baco-I Memorial Eufrasio Montiel. Enguany el torneig serà homenatge a un dels fundadors de l’entitat a la dècada dels 70, al desaparegut Eufrasio Montiel.

TTorneig del CFU Mira-sol Baco (edició anterior) // Imatge cedida pel CFU Mira-sol Baco // Imatge cedida pel CFU Mira-sol Baco

Torneig del CFU Mira-sol Baco (edició anterior) // Imatge cedida pel CFU Mira-sol Baco

La competició es disputarà de nou del matí a dos quarts de tres de la tarda en modalitat de F7 i les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Un total de 36 partits, 10 clubs i competicions en format de triangular. A més dels diferents equips del conjunt mirasolenc, també hi seran presents el CP Sarrià, la UE Rubí, la EF Sabadell, el CF Ripollet, el CF Matadepera, el Cercle Sabadellès, l’UD Molletense, el CF Santa Eulàlia de Ronçana i l’Olímpic la Garriga.

Aquest any, a diferència d’altres edicions només es farà en categoria F7, com ja va passar l’anteriro any. Amb aquest torneig el club mirasolenc posa fi a la temporada esportiva.

Switch to mobile version