Autor Societat
23 Maig 2015 a 13:00

Els treballadors de l’Ajuntament de Sant Cugat destinen 1.933€ a un orfenat senegalès

Ho fan a través d’un projecte de Teaming

Teaming Sant Cugat Senegal

Acte de lliurament dels diners recaptats // Foto: Localpress

Ahir a la tarda es va realitzar l’acte de donació dels diners aplegats a través del projecte solidari Teaming. El projecte es va iniciar al mes d’abril de l’any passat i, ara, un any després, s’ha fet la donació de la primera edició.

Els 1933€ que s’han aplegat provenen de les nòmines dels treballadors municipals de Sant Cugat que participen al Teaming. Després de votar diferents candidatures a través d’una plataforma electrònica, s’ha acordat que la primera donació, corresponent al curs 2014-2015, es destini a l’Orfenat Le Source du Bonheur, ubicat al Senegal. Situat a la ciutat de Ziguinchor, l’orfenat, que es troba en construcció, necessita 10.000€ per quedar ben acabat. És previst que, en un futur, hi visquin 13 nens i nenes d’entre 3 i 18 anys amb una parella de cuidadors.

El Teaming és un projecte solidari del personal de l’Ajuntament, que cada mes destina un euro de seva la nòmina a una finalitat social. Els diners aplegats es custodien durant un any i, després, es destinen al projecte triat pels treballadors.

Switch to mobile version