Autor Societat
7 Maig 2015 a 17:00

The Family Run, la cursa solidària arriba a Sant Cugat de la mà de Junior FC

Mercè Conesa destaca els valors que transmet la iniciativa

Mercé Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, amb els organitzadors de la cursa duran la seva presentació // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

Mercé Conesa, alcaldessa de Sant Cugat, amb els organitzadors de la cursa duran la seva presentació // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat (Foto: Localpress)

La primera edició d’aquesta cursa familiar a Sant Cugat del Vallès es disputarà el 10 de maig al Parc Central.  És una iniciativa creada amb l’objetiu de recaptar fons per a investigar la Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica, que és una forma devastadora de microangiopatia trombòtica, també anomenada SHU Atípica.

Durant la presentació ahir de la cursa The Family Run a l‘Ajuntament de Sant Cugat, l’alcaldessa, Mercè Conesa, va destacar els valors que transmet a la ciutadania la primera edició de la cursa solidària The Family Run al municipi, que organitza el Junior FC amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que recaptarà fons per a investigar la Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica.

Segons Conesaaquesta és una activitat alineada amb els valors de ciutat on tots i totes fem ciutat: ciutadans, teixit associatiu i institucions. Curses com aquesta ens ajuden a sensibilitzar-nos davant d’aquestes malalties i ens permeten col·laborar per oferir una millor qualitat de vida de les persones malaltes”. L’alcaldessa es va mostrar convençuda que The Family Runés una cursa que ha vingut per quedar-se i que s’afegirà als grans projectes de ciutat”.

En nom del Junior FC, la responsable de relacions públiques, Imma Homs, i el soci Jordi Ballbé, van explicar que la cursa “volia vincular poble, família i esport, i la col·laboració amb l’Associació Síndrome Hemolítica Urèmica Atípica ens ha permès fer-la també solidària”. Maria Bang, mare de Nadja Vera, una nena que pateix la malaltia, ha agraït als promotors de The Family Runel suport i l’ajuda de tothom per fer més coneguda una malaltia que és ultra rara, crònica i, de vegades, mortal”.

A la presentació hi van assistir també  Anna Mazorra, representant de la Fundació “la Caixa” i directora de l’oficina de CaixaBank de l’Estació de Sant Cugat, i Aina Conca, directora de The Family Run.

The Family Run començarà a les 9:30 hores amb curses per a totes les edats: des d’infants que encara van en cotxet fins a adults.  En les categories dels menors d’edat,  les parelles de pares i fills acaben la cursa agafats de la mà.

Un cop finalitzades les, hi haurà una zona lúdica per seguir gaudint de la pràctica esportiva i de la música.

Les inscripcions ja estan disponibles, i es poden fer a través del web www.thefamilyrun.com.

Switch to mobile version