Autor Hockey patins
6 Maig 2015 a 14:00

Setè lloc pel PHC Sant Cugat al Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins celebrat a Mollet

FC Barcelona campió del Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins celebrat a Mollet // Imatge cedida per l'Ajuntament de Mollet

FC Barcelona campió del Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins celebrat a Mollet // Imatge cedida per l’Ajuntament de Mollet

El passat cap de setmana es va disputar a Mollet el Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins. El FC Barcelona es va proclamar campió en vèncer en una disputadíssima final als osonencs del CP Voltregà A. Els santcugatencs del PHC Sant Cugat van finalitzar el campionat en la setena plaça.

Aquesta XXXIII edició del Campionat de Catalunya Juvenil d’Hoquei Patins es va celebrar al Pavelló de Riera Seca de Mollet del Vallès i va ser un èxit total de públic. Hi van participar 8 equips: FC Barcelona, CP Voltregà A, CP Manlleu B, CP Vic, CE Vendrell A, Igualada HC, PHC Sant Cugat i CE Noia A.

Durant tot el cap de setmana es van disputar els diferents partits. Així doncs, es van classificar per la final el FC Barcelona i el CP Voltregà. Tots dos equips van demostrar un gran domini del joc, però van ser els barcelonins qui es van imposar finalment per 0 a 3.

Les autoritats que van assistir a l’entrega de trofeus i medalles van ser, Josep Monras, Alcalde Mollet, Yolanda Muro, Presidenta Delegació Barcelona de la FECAPA, Carles Altimires , Vocal del Comitè Català d’hoquei patins, Josep M.Barberà, Seleccionador Català Femení i hoquei base, i la Presidenta del Club Mollet, Maria del Puerto.

 

Classificació final:

1. FC BARCELONA
2. CP VOLTREGÀ A 

3. CP MANLLEU B
4. CP VIC
5. CE VENDRELL A
6. IGUALADA HC
7. PHC SANT CUGAT
8. CE NOIA A

Switch to mobile version