Autor Política
7 Maig 2015 a 14:00

Pere Soler: “El primer que faria com alcalde serien dues auditories: una econòmica i una social”

Entrevista a l’alcaldable pel PSC

Pere Soler

Pere Soler

Entrevista a Pere Soler, portaveu del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Sant Cugat, i alcaldable a les properes eleccions locals del 24 de maig.

Què canviarà a Sant Cugat si vostè és alcalde?

Seria una ciutat més justa, més igualitària on tots els santcugatencs  se sentissin santcugatencs de primera, que no hi hagués exclusions, que els barris se sentissin part integrada de Sant Cugat, i per tant, intentaria que la ciutat es transformés en aquesta realitat que tothom vol sentir-se: santcugatenc de primera.

Amb què notarà la població que vostè és alcalde?

El primer que faria si fos alcalde serien dues auditories; la primera seria una auditoria econòmica per saber realment quina és la situació financera de la ciutat. I la segona seria una auditoria social, és a dir, intentaria agafar tots els equipaments socials que no són accessibles per la majoria de la ciutadania i n’internaria fer una redistribució equitativa. Per tant, la ciutadania notaria més accessibilitat als serveis i als equipaments públics.

Què no canviarà de Sant Cugat?

El que no puc canviar és que Sant Cugat està a la falda de Collserola, i el seu verd. Sant Cugat és una ciutat agradable per viure-hi i per tant hauríem d’intentar combinar aquesta justícia social amb el que és l’ambient propi de Sant Cugat i l’entorn.

Amb qui podrà governar? Amb qui no?

Jo no tanco la porta a res. Des de l’oposició o des del Govern volem influenciar en la governabilitat de la nostra ciutat. Per tant, aquelles forces polítiques que contrastant programes electorals, no cadires, podríem arribar a un acord així ho faríem. Sempre, però, amb el vistiplau del meu partit i de l’agrupació de Sant Cugat, sobretot aquesta, l’assemblea local.

Com és el Sant Cugat que somnia?

Jo somnio un Sant Cugat just, solidari, amb equipaments i serveis accessibles. Un Sant Cugat on tothom es senti santcugatenc de primera, un Sant Cugat amable, més verd a l’interior i no tant asfalt als districtes i barris. Intentaria que hi haguessin més fonts, més aigua, que fos més amable amb la circulació. Que el comerç de proximitat se sentís recolzat per la seva administració més propera. I que la ciutadania entengués que viu en una gran ciutat, i quin és el preu de viure-hi.

Switch to mobile version