Autor Política
14 Maig 2015 a 14:00

Mireia Ingla: “Aquest govern no en té ni idea del que vol dir participació ciutadana”

Entrevista a l’alcaldable per ERC Sant Cugat

MIraia ingla

Mireia Ingla

Entrevista a Mireia Ingla, alcaldable per ERC Sant Cugat a les properes eleccions municipals.

Què canviarà a Sant Cugat si vosté es alcaldessa?

Després de tants anys de majoria absoluta, Sant Cugat es mereix una altra manera de fer política on s’escolti la gent i se li doni l’oportunitat de decidir que vol per a la seva ciutat. La gent serà la nostra prioritat, sobre tot la que més pateix i finalment serem valents amb la construcció del nou país i per això ens comprometem a pagar els impostos a l’Agència Tributària Catalana i a despenjar la bandera espanyola de l’Ajuntament i penjar-hi l’estelada fins a la proclamació de la independència.

Amb que notarà la població que vostè es alcaldessa?

Aquest govern no en té ni idea del que vol dir participació ciutadana, nosaltres acostarem la política als santcugatencs i les santcugatenques per això garantirem que la ciutadania s’assabenti de les convocatòries dels Consells de Barri, que les decisions siguin vinculants i que els presidents s’elegeixin directament, entre altres propostes. Donarem a la ciutadania la possibilitat real d’exercir el dret a decidir, també en les polítiques locals.

Què no canviarà de Sant Cugat?

El primer que farem és parlar amb les entitats i les associacions per tal de saber quines són les seves necessitats i que és allò que ja funciona bé. És la ciutadania qui ha de decidir que cal fer, nosaltres estem al servei de la gent, les seves necessitats són les nostres i allò que funciona bé, nosaltres ho mantindrem.

Amb qui podria governar? amb qui no?

Podríem governar amb qui vulgui canviar la manera de fer política, escoltant la gent i deixant-la  decidir que vol per a la seva ciutat. Així mateix exigiríem el compromís de posar a l’Ajuntament  parets de vidre, per veure-hi no només de dins cap enfora, com passa ara, si no sobretot de fora cap endins.

I no podríem governar amb aquells que no consideren que el 24M és la primera volta del 27S.

 

Com es el Sant Cugat que somia ?

Un Sant Cugat on la qualitat de vida no sigui un privilegi només dels que poden seguir, si no un dret de tota la ciutadania. Una ciutat on ningú es quedi endarrere.

Switch to mobile version