Autor Ensenyament
28 Maig 2015 a 11:30

Més de 1.000 alumnes assistiran a la projecció de Camí a l’escola

L’objectiu es mostrar que tots els nens del món no tenen les mateixes facilitats per anar a l’escola

Imatge pel·lícula // Imatge del web Camí a l'escola

Imatge pel·lícula // Imatge del web Camí a l’escola

Més de 1.000 alumnes de Sant Cugat assistiran aquest matí, esglaonats en tres sessions, a la projecció del documental Camí a l’escola (2013) dirigit per Pascal Plisson i protagonitzat per quatre infants que inverteixen entre una i dues hores cada dia per anar a l’escola.

Els estudiants del Col·legi Avenç i dels instituts Joaquima Pla i Farreras, Leonardo da Vinci, Arnau Cadell i Angeleta Ferrer a través d’aquesta cinta descobriran que, en determinats llocs del món, l’accés a l’educació no és fàcil i que no sempre està garantit. També veuran com nens i nenes de la seva edat poden arribar a posar en perill la seva vida per poder estudiar i aprendre. La pel·lícula Camí a l’escola també els permetrà treballar valors com el respecte, la solidaritat, la tolerància i la igualtat d’oportunitats a les aules.

Camí a l’escola compta amb l’aval de la UNESCO i la UNICEF i va ser guardonada el 2014 amb el César al millor documental. A més es projectarà avui a les 17h, 19:30h i a les 22h en el marc del cicle Cinema d’autor. Aquestes sessions, obertes a tothom, tenen un preu de 4€ i de 3€ per als menors de 25 anys.

Switch to mobile version