Autor Bàsquet
8 Maig 2015 a 14:30

La UE Sant Cugat anuncia la nova estructura en l’Àrea Tècnica

Dorio, Cervera i Cuñé, els nous responsables

La UE Sant Cugat anuncia la nova estructura en l'Àrea Tècnica // Imatge del Facebook de la UESC

La UE Sant Cugat anuncia la nova estructura en l’Àrea Tècnica // Imatge del Facebook de la UESC

Després de mesos de planificació, la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) anuncia  la seva  nova estructura en l’organització.

El vicepresident esportiu,  Xavier Palou i la presidenta, Mònica Mateu, han fet públic en un comunicat, i a proposta dels coordinadors i de consens amb la comissió esportiva de la junta directiva, la nova estructura de l’àrea tècnica de la Unió Esportiva Sant Cugat de cara a la temporada 2015-2016, que ja està treballant, amb la propera incorporació de l’Andreu Cervera, pendent de la seva total recuperació.

  • – Xavier Dorio, com a director tècnic del club i coordinador de l’àrea femenina
  • – Andreu Cervera, com a coordinador de l’àrea masculina
  • – Ramon Cuñé, com a coordinador de l’àrea masculina

Els tres són les persones encarregades de la planificació de la propera temporada i els que dirigiran des d’ara l’àrea tècnica de bàsquet del club.

XAVIER DORIO

Des de fa dos anys lidera amb gran encert com a coordinador l’àrea femenina del club. Aporta en el càrrec experiència i una llarga trajectòria dins el món del bàsquet català a clubs com l’Escola Pia de Sabadell i el Mollet.

ANDREU CERVERA
Exjugador de la UE Sant Cugat i actual entrenador de l’Infantil Negre masculí. Amb formació en altres clubs i coordinador de la gestió esportiva i de l’àrea preinfantil i infantil en el present curs dins l’entitat, el club ha apostat per ell com a persona de la casa per portar tasques de gestió tècnica a l’entitat i ara el vol potenciar a conduir l’àrea masculina.

RAMON CUÑÉ
Entrenador del Júnior 2 masculí de la UE Sant Cugat aquesta temporada. S’ha encarregat en els darrers mesos de les funcions que  feia l’Andreu Cervera en el càrrec de coordinador de la gestió esportiva i de l’àrea preinfantil i infantil, així com dels campus del club i de la captació de nous jugadors i jugadores per l’any vinent a través del ‘Vine a la UESC

Switch to mobile version