Autor Política
18 Maig 2015 a 12:30

La UASC anuncia els propers actes de campanya

Aquest vespre, Un Altre Sant Cugat es presenta al Casal de Mira-Sol

Els representants de la UASC per les eleccions municipals // Imatge cedida per la UASC

Els representants de la UASC per les eleccions municipals // Imatge cedida per la UASC

La fomació municipalista i independent UASC (Un Altre Sant Cugat), formada per veïnes i veïns de Sant Cugat del Vallès, dels barris de La Floresta i Les Planes i de les EMD (Entitats Municipals Descentralitzades) de Mira-SolValldoreix, ha anunciat els propers actes de campanya, que es realitzaran en espais tancats, i són els següents:

  • • Avui, dilluns 18 de maig de 20 a 22 h.  Al Casal de Mira-Sol.
  • • Demà, dimarts 19 de maig de 20 a 22 h. Al Centre Social i Sanitari de La Floresta.
  • • Dimecres, 20 de maig de 20 a 22 hores. Al Casal de la Gent Gran de Les Planes.
  • • Dijous, 21 de maig de 19 a 21 hores. Al Casal de la Cultura de Valldoreix.

L’odre d’intervenció serà similiat en tots quatre actes:

  1. En primer lloc intervindrà en Ramon Obach com a fundador de UASC, que farà una introducció explicant elsorígens i característiques de la formació.
  2. Després, en segon lloc, el representant/delegat de UASC en cada Districte, Centre i EMD, donarà a conèixer la feina feta i els compromisos per la propera legislatura a la zona concreta.
  3. Finalment intervindrà el candidat Jaume Massanés, alcaldable per la UASC al Consistori,  que explicarà en línies generals de la la feina feta fins ara i els compromisos per la propera legislatura.
  4. A continuació s’obrirà un col·loqui on els membres de la UASC respondran a totes les preguntes que el públic els formuli.

UASC aposta per una forma diferent de fer la gestió municipal fent-la més propera, a més de recuperar i omplir de contingut conceptes que consideren tan abandonats, però importants, com la transparència, l’eficiència i la participació ciutadana. El seu principal objectiu és obtenir la màxima representació possible per trencar la majoria absoluta.

El partit va manifestar al començament de la capanya que vol recuperar l’Ajuntament de Sant Cugat per a la ciutadania per poder governar amb la gent. Per poder fer-se conèixer, a més del actes que celebra pels barris i EMD, la UASC ha obert l’espai “IDENTITAT” a la seva web www.uasc.cat, on tothom que vulgui podrà consultar qui són, com pensen, els seus compromisos, el seu equip i el seu programa, entre d’altres.

Switch to mobile version