Autor Societat
13 Maig 2015 a 17:00

La Fundació VMV Cosmetic Group donarà 5.000 litres de xampú a Càritas

Els destinataris són persones sense llar i menjadors socials

La seu i un dels productes del Grup VMV Cosmetic Group // Imatges del web  VMV Cosmetic Group

La seu i un dels productes del Grup VMV Cosmetic Group // Imatges del web VMV Cosmetic Group

La Fundació VMV Cosmetic Group donarà 5.000 litres de xampú a Càritas per a la higiene personal dels usuaris del servei d’acollida de persones sense llar, menjadors socials i famílies sense recursos.

Víctor Martínez Vicario, president del grup d’empreses català VMV Cosmetic Group, durà a terme el lliurament simbòlic dels palets, o màrfegues, de xampú a la seu de Salerm Cosmetics a Lliçà de Vall al director general de Càritas de la diòcesi de Terrassa, Salvador Obiols i Gras. L’acte se celebrarà el divendres 15 de maig a les 10,30h.

Aquesta és la segona vegada en dos anys que la Fundació destina xampú per a persones sense recursos. El 2013 es va fer una donació de 3.000 litres per Creu Roja. En aquesta ocasió, Càritas destinarà aquest xampú pel servei d’acollida a les persones sense llar de Càritas Sabadell. Aquest és un servei diari que proporciona dutxa, menjar i roba neta a unes 50 persones cada dia. També per a menjadors socials de Càritas a Granollers, Mollet de el Vallés, Rubí, Sant Cugat i Terrassa, així com a les famílies sense recursos.

Switch to mobile version