Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
11 Maig 2015 a 8:00

Gran Terrisseria de Arpí

Gran Terrisseria de Arpí  // Foto: Joan Murcia

Gran Terrisseria de Arpí // Foto: Joan Murcia

Antiga fàbrica de ceràmica, coneguda popularment com Cal Gerrer, reformada l’any 1885 per Pere Arpí, fill del primer propietari, Francesc Arpí, que va aprofitar peces de la terrisseria per acabar configurant una façana eclèctica, amb uns destacats finestrals neobarrocs que aboquen a un balcó amb balustrada correguda, sostingut per unes enormes mènsules. A la part superior hi ha un fris elaborat amb peces de ceràmica de motius zoomòrfics, rajoles de València i el rètol de la terrisseria, amb escuts de Catalunya als angles.

Des del Sant Cugat Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Sant Cugat o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

Switch to mobile version