Autor Bàsquet
27 Maig 2015 a 11:30

Germán Simón entrenarà al primer equip masculí de la UESC

El tècnic dirigia fins ara el Femení A del mateix club

Germán Simón // Imatge cedida per la UESC

Germán Simón // Imatge cedida per la UESC

Germán Simón serà el nou entrenador de la primera plantilla masculina de la UE Sant Cugat. El tècnic, que fins ara dirigia la UESC Femení A, ha estat la clara aposta de la direcció esportiva, que ha comptat amb l’acord del nou director tècnic, Xavier Dorio. Simón dirigirà avui el seu primer entrenament amb tota la plantilla.

Germán Simón va declarar que engego aquest nou projecte amb molta il·lusió i ganes per assolir l’estabilitat que en l’última temporada el nostre equip sènior no ha gaudit. Vull consolidar l’equip amb una identitat pròpia i un estil a nivell de joc que pugui perdurar en el temps, fent de pont amb el nostre projecte de planter però amb la idea clara de ser competitius en tots els partits“.

Simón va arribar a la UESC al 2013 per entrenar el primer equip femení. En dues temporades al club ha aconseguit classificar l’equip com a vuitè (2013-2014) i desè (2014-2015), en tots dos casos a Primera Catalana. Ha estat l’entrenador del Cadet 1 Femení (actual temporada), amb qui ha aconseguit el títol de lliga del grup 4 de Nivell A2 i la corresponent classificació per a la fase final de la categoria. Al llarg de la seva carrera com a entrenador el tècnic barceloní ha entrenat en tot tipus de categories (mini, infantil, cadet, júnior, sub-20 i sèniors). Els clubs on ha entrenat són el CB La Mercè Martorell, el BC Martorell, el Joventut Esportiva Terrassa i la UE Sant Cugat.

Switch to mobile version