Autor Cultura
27 Maig 2015 a 17:00

Es presenta el cartell de la 4a edició dels Petits Camaleons a Sant Cugat

29 grups i més de 60 concerts a 7 espais diferents

Presentació del Cartell de la 4a. Edició del Fesitval de Música Petits Camaleons // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Presentació del Cartell de la 4a. Edició del Fesitval de Música Petits Camaleons // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El 3 i 4 d’otubre, el Teatre-Audiutori de Sant Cugat del Vallès i el seu entorn s’omplirà de música d’alta qualitat, amb tot un seguit de concerts curts, on els músics toquen d’aprop i en escenaris únics, i on els veritables protagonistes seran els més petits, els nens i les nenes de 0 a 12 anys.

Els Pets, que oferiran un concert especial, per a pares i mares, Els Catarres, Teràpia de Shock, MClan, Blaumut, Cris Juanico, Anna Roig Joan Miquel Oliver són els caps de cartell de la 4a edició dels Petits Camaleons. 

Un total de 29 grups, una seixantena de concerts i 7 espais diferents conformaran la proposta d’aquesta tardor, que tindrà lloc el 3 i 4 d’octubre.

Els Petis Camaleons, Festival de música per a nens i nenes conserven la identitat des del seu origen: concerts de mitja hora, proximitat dels músics, espais exclusius per a criatures davant de l’escenari i poques cues i aglomeracions. És una proposta d’Albert Puig coorganitzada per Nosonores i l’Ajuntament de Sant Cugat a través del Teatre-Auditori.

El regidor de Cultura, Xavier Escura, va assistit ahir al migdia a la presentació del cartell de la 4a edició dels Petits Camaleons, on es van donar a conèixer els 29 grups que faran els 60 concerts que tindrà el festival:

Els Pets – Blaumut – Els Catarres – M-Clan – Joan Miquel Oliver – Ramon Mirabet – Sanjosex – Anna Roig I L’ombre De Ton Chien – Teràpia de Shock – Cris Juanico – In Crescendo – Coriolà – Ebri Knight – Germà Negre – Senior – Halldor Mar – Eric Vinaixa – Andreu Casas – Joan Rovira – Yacine & The Oriental Groove – Lluís Coloma – Guillem Roma – Clara Andrés – The Grazycmos – Sola & Estella – Marion Harper – Pearson – Riu – Karaoke Band Kids.

Algunes de les novetats d’aquest any són:

– Més concerts per a nadons. Amb quinze sessions cada dia, el festival vol incrementar les propostes per als més menuts, ja que és una part important del públic que assisteix als Petits Camaleons

– Nou espai: Dons el Conservatori, s’habilitarà un espai intimista, la sala simfònica, amb propostes que facilitin la proximitat entre músics i públic.

Sales chillout. Amb el patrocini d’IKEA, es vol que pares i criatures trobin espais de descans entre concerts, per relaxar-se en família.

Grups locals. Sant Cugat és pedrera de músics i a Petits camaleons ho saben prou bé. De l’Albert Solà (Solà& Estella) als Crazycmos, el festival vol ser un altaveu per als grups de Sant Cugat.

Venda d’entrades:

  • – El preu de les entrades, que ja estan a la venda, oscil·len entre els 15 i els 25 euros, i s’ofereixen diferents modalitats d’abonament que arrodoneixen uns preus força interessants.
  • – Els nens de 0 a 3 anys no paguen​
  • – Oferta especial per als socis del Club dels Petits Camaleons:
    • o       Abonament  10€
    • o       Abonament de cap de setmana 20€

Tota la informació detallada de preus i horaris la trobareu clicant aquí.

El Fesival musical Petits Camaleons és un projecte del periodista musical Albert Puig. A més de l’Ajuntament i Nosonores, compta amb la col·laboració especial del Circ Raluy, que cedeix la seva carpa per a què es converteixi en un escenari més del Festival, el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, i el patrocini i l’ajut de diverses empreses i institucions .

Switch to mobile version