Autor Cultura
28 Maig 2015 a 14:00

Els Pantaleó actuaran a la 7ª edició de l’Embassa’t

El Festival indie del Vallès

Imatge de la roda de premsa de presentació de l'Embassa't 2015

Imatge de la roda de premsa de presentació de l’Embassa’t 2015 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sabadell

Els propers 11, 12 i 13 de juny Sabadell acollirà la setena edició de l’Embassa’t, el Festival Independent del Vallès, que a dia d’avui, ja s’ha convertit en un referent dins la divisió de festivals de petit format.

Segons Quim Carné, regidor en funcions de Cultura i Drets Civils i Ciutadania, “es tracta d’un festival que ha sabut aguantar els anys difícils de la crisi, ha tingut molts ajuts però sempre molt limitats i ens sentim molt orgullosos que existeixi a la nostra ciutat. És un festival digne, que té cura de l’entorn i del veïnat, que convida a gaudir-lo i fer-lo gran. Que no vol buscar més espectadors sinó ser referent de qualitat i ho ha aconseguit”.

Els espais dels Jardins Espai Cultura, Fundació Sabadell 1859 i el Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa, seran l’escenografia de l’Embassa’t 2015. Tres escenaris a l’aire lliure: Principal, Amfiteatre Yearphone i Mirador; a més del Kräsna com a local, on es tancarà la programació a partir de les 3 de la matinada.

A banda dels noms coneguts, l’Embassa’t també ha volgut ser un aparador per les propostes emergents i potents de la comarca del Vallès Occidental. D’aquesta manera, el trio sabadellenc El Tercer Semestre, presentarà el seu segon LP en la seva segona visita al festival. Els Pantaleó, formació terrassenca amb dos integrants de Sant Cugat guanyadora del Premi Joventut del Sona9, tocaran temes del seu nou àlbum. Per la seva banda, els M.A.D! de Rubí duran un potentíssim xou electrònic i instrumental; i la banda que sona amb més força a la comarca, la cerdanyolenca Opatov, oferirà la seva presència descarada a ritme de rock, indie i psicodèlia.

En aquesta 7a edició, i per quart any consecutiu, el dissabte el festival dedicarà les primeres hores al públic més petit. Programarà tres hores de tallers, jocs i interaccions que buscaran acostar la música i l’esbarjo entre el nou públic. Enguany destaca el concert de Dàmaris Gelabert, un dels fenòmens de la música infantil del país.

A més, per segon any consecutiu, l’Embassa’t torna a acostar-se a les noves tecnologies i tota la programació estarà disponible i actualitzada a través d’una aplicació per telèfons mòbils Android i iOs. Les entrades es poden adquirir de manera presencial a Kafka Bar i l’Aliança Francesa, i de manera online al portal Sabadell Cultura i Ticketea.

DIJOUS 11 de juny:

Gratuït per abonats Concert obertura del festival en col·laboració amb Sona9 i Enderrock Mirador del Museu del Gas de la Fundación Gas Natural Fenosa

Johnny Quid – Pantaleó – El Tercer Semestre – Miqui Puig Dj set.

DIVENDRES 12 de juny:

Jardins de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 Mirador del Museu del Gas de la Fundación Gas Natural Fenosa

Adrià Puntí (solo) – Joan Miquel Oliver – Ferran Palau – Ocellot – The Zephyr Bones – Vallès – Talktome – Dj Capo – Galix – Gullen – M.A.D! – Mans O

DISSABTE 13 de juny:

Jardins de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural FENOSA

Is Tropical – El Último Vecino – Pau Vallvé – Núria Graham – Opatov – Pau Roca – Olde Gods – Der Panther – Dàmaris Gelabert – Hal 9000 – JMII – Polpax – Sunny Graves

Switch to mobile version