Autor Política
5 Maig 2015 a 17:00

El Ple de l’Ajuntament de Sant Cugat s’acomiada d’aquest mandat

Mercè Conesa destaca la voluntat d’entesa i de consens

Foto de grup del plenari municipal de Sant Cugat del Vallès // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Foto de grup del plenari municipal de Sant Cugat del Vallès // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

Ahir dilluns va tenir lloc el darrer ple del mandat amb la intervenció dels portaveus dels diversos grups municipals i la dels regidors que no continuaran en el proper ple municipal

Mercè Conesa va destacar que “el joc net i les bones maneres han marcat les relacions entre els diferents partits polítics, i si alguna cosa ha de mantenir-se és aquest esperit”. També es va referir a la situació de crisi econòmica i va demanar no abaixar la guàrdia per ajudar les persones que passen per situacions difícils

El plenari de l’Ajuntament de Sant Cugat es va acomiadar ahir al vespre del mandat municipal dels anys 2011-2015. La sessió va comptar amb la intervenció dels portaveus dels 5 grups polítics que formen el plenari (CiU, PP, PSC, ICV-EA i CUP) i la dels regidors que no continuaran en el ple del següent mandat, que sorgirà de les eleccions municipals del proper 24 de maig.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, va agrair el compromís i la feina feta de tots els regidors que han format part d’aquest ple. “Cadascú des del seu vessant”, va remarcar Conesa, “tots hem entès que la participació a la vida pública és primordial per a una bona salut democràtica. Això ens uneix”.

L’alcaldessa també va voler destacar que “la voluntat d’entesa, de consens i el respecte cap a les idees i plantejaments de tothom han estat una màxima que s’ha respectat sempre en aquest ple. El joc net i les bones maneres han marcat les relacions entre els diferents partits polítics, i si alguna cosa ha de mantenir-se és aquest esperit. No negaré que hi hagut moments de debat tens i que, en ocasions, hem fregat la línia que separa de la correcció de la incorrecció política. Al final, però, ha acabat imposant-se sempre el seny i les formes adequades”.

Conesa es va referir, també, a la crisi econòmica que ha marcat aquest mandat. “Han estat 4 anys durs per a la nostra ciutadania, per al nostre govern i per al país en general”, va dir Conesa, “Una crisi virulenta que ha fet replantejar-nos moltes qüestions, a nivell personal i a nivell públic. A Sant Cugat, i en general arreu del país, mica en mica hem albirat la llum al final de túnel. Encara hi ha molt gent en la foscor d’aquest llarg túnel i per això no podem abaixar la guarda i hem de seguir treballant com ho hem fet els 27 regidors i regidores que en aquest mandat hem tingut l’honor de representar el conjunt de la ciutadania de Sant Cugat. Pas a pas anem remuntant i sembla que les coses milloren, però hem de ser conscients que encara hi ha moltes persones, també a Sant Cugat, que passen per situacions difícils”.

Els regidors que ahir es van acomiadar  perque no continuaran en el proper mandat són:

  • > per part de CiU: Sílvia Cazorla, Salvador Masip, Xavier Tizón, Raül Grangé, Xavier Escura, Francesc Carol, Jordi Puigneró i Pere Casajoana
  • > per part del PP: Maria Dolors Domènech
  • > per part d’ICV-EAJoan Calderon
  • > per part de la CUP: Guim Pros 
Switch to mobile version