Autor Cultura
4 Maig 2015 a 17:00

El Festival Connecta va omplir dissabte el Casal de Mira-sol de Sant Cugat

Un concurs que reivindica la trajectòria de les bandes vallesanes

Un moment del Festival Connecta celebrat al Casal de Mira-sol de Sant Cugat  // Imatge cedida per JERC Sant Cugat

Un moment del Festival Connecta celebrat al Casal de Mira-sol de Sant Cugat // Imatge cedida per JERC Sant Cugat

Unes 350 persones van participar aquest dissabte al Festival Connecta del Vallès, organitzat per les JERC Vallès. El festival- concurs es va celebrar al Casal de Mira-sol de Sant Cugat.  Ha servit per donar a conèixer la qualitat de les bandes dels municipis dels dos Vallesos i el seu esforç per fer-se un lloc en el panorama musical català. Els Caipirinhas Rumberus han estat els guanyadors del concurs, pel que actuaran a la final global del Connecta que tindrà lloc a l’Acampada Jove.

El Connecta 2015 ha portat com a cap de cartell el grup de Sant Quirze  del Vallès, AlQuadrat, que ha fet vibrar el públic amb la seva música rockera, electrònica i plena d’optimisme i alegria. La banda ha aprofitat l’ocasió per presentar els temes del seu darrer àlbum, ‘Gente Conectada’.

AlQuadrat va estat precedit per les actuacions dels Slap, Wild Goats i Caipirinhas Rumberus. Aquests últims, els trionfadors, es van guanyar el dret a ser els representants del Vallès a la final que tindrà lloc a l’Acampada Jove d’enguany.

La part política de l’acte la van posar la presidenta d’ERC Sant Cugat, Mireia Ingla, i Èric Gómez, cap de llista de les JERC de la ciutat, que van presentar tots els candidats de l’agrupació juvenil al Vallès que es presenten a les municipals.

Durant un breu discurs, Gómez va emplaçar els i les joves de Sant Cugat a “no conformar-se en una ciutat que els expulsa en oci, tal com evidencia la gestió del Pacte per la Nit per part del govern“.

La manca d’una sala de concerts pública que prioritzi les necessitats de les bandes locals també ha estat una de les altres reivindicacions de la nit.

La cultura popular i tradicional va tenir protagonsime, amb una batucada i una actuació dels Bastoners de Sant Cugat.

Switch to mobile version