Autor Voleibol
6 Maig 2015 a 12:00

El CV Sant Cugat juvenil es proclama campió del Torneig Crianza

Torneig perfecte de les noies d’Eros Ortiz

Junior CV Sant Cugat

Junior CV Sant Cugat // Imatge cedida

La base del CV Sant Cugat també treu a passejar la seva qualitat fora de Catalunya. El passat cap de setmana l’equip juvenil que entrena Eros Ortiz es va proclamar campió del Torneig Crianza, disputat a la ciutat riojana d’Haro. La competició, que enguany celebrava la seva segona edició, va ser un passeig per les santcugatenques ja que van ser bastant superiors als rivals que va tenir.

Després d’imposar-se per dos sets a zero al Galdakao en el partit inaugural tot va anar rodat per les vallesanes. A les basques el van seguir el CV Vilafranca (l’altre equip català convidat), l’Haro, el Sestao i de nou el mateix Galdakao a la final. En tot moment van demostrar fermesa, actitud i qualitat davant rivals que amb el pas dels partits les coneixien millor i dificultaven el joc.

Cal destacar que el juvenil del CV Sant Cugat està format per noies en edat cadet. En concret l’integren cinc jugadores nascudes l’any 1999 i set al 2000. Això dóna més valor si cap a l’èxit obtingut.

Switch to mobile version