Autor Entitats
18 Maig 2015 a 9:00

CaixaBank presenta les polseres Visa “contactless”

El F.C. Barcelona i l’Atlètic de Madrid són la imatge oficial

Messi i Neymar amb la polsera Visa contactless // Imatge del web Premsa.lacaixa.es

Messi i Neymar amb la polsera Visa contactless // Imatge del web Premsa.lacaixa.es

CaixaBank va presentar el passat divendres els primers dispositius wearable per realitzar pagaments contactless amb la imatge oficial del F.C. Barcelona i de l’Atlètic de Madrid, coincidint amb l’entrenament que els dos equips van dur a terme abans del decisiu partit que jugaran a l’Estadi Vicente Calderón. L’entitat financera ha creat nous dissenys de les polseres Visa contactless, que permeten portar la targeta en el canell, amb l’escut oficial i els colors blaugrana i blanc-i-vermell.

El llançament d’aquest dispositiu suposa la creació a Espanya del primer programa d’affinities (targetes personalitzades per a col·lectius), adaptada a mitjans de pagament d’última generació. Els seguidors del Barça i de l’Atleti seran els primers que podran pagar les seves compres amb un accessori wearable personalitzat amb la imatge del seu equip favorit. En les setmanes vinents es presentaran els nous models oficials d’altres equips de Primera Divisió.

La polsera permet gaudir d’una experiència àgil de pagament i comptar amb tots els avantatges associats a les targetes de CaixaBank. L’entitat financera va iniciar el llançament de les polseres contactlessel 2014 i, donat l’èxit del servei, ha decidit ampliar la gamma de dissenys i les possibilitats de personalització. Actualment, més de 30.000 clients a tot Espanya ja utilitzen la polsera contactless, que es pot contractar a tota la xarxa d’oficines de l’entitat i al web de La Caixa.

Switch to mobile version