Autor Economia
29 Maig 2015 a 18:00

Banc Sabadell obre la quarta convocatòria del programa BStartup 10

Invertirà 500.000 euros en 5 startups tecnològiques

Presentació de la tercera ronda del BStartup10 l'any passat // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Presentació de la tercera ronda del BStartup10 l’any passat // Imatge cedida pel Banc Sabadell

Banc Sabadell acaba d’obrir el procés per seleccionar les cinc startups tecnològiques que passaran a formar part de la quarta edició del BStartup 10, el programa d’alt rendiment empresarial de l’entitat financera.

Per mitjà d’aquest programa, Banc Sabadell invertirà un total de 500.000 euros, distribuïts entre les 5  startups tant en inversió directa com en suport al seu desenvolupament i internacionalització, i n’adquirirà, al mateix temps, part del seu capital.

Un cop acabada aquesta nova ronda de selecció, sumaran 19 les startups tecnològiques en què Banc Sabadell haurà invertit per promoure’n el desenvolupament i la internacionalització. La major part d’aquestes empreses ja han accedit a noves rondes de finançament o han internacionalitzat la seva activitat.

El programa BStartup 10 – liderat pel conegut emprenedor tecnològic i fundador del grup d’empreses Inspirit, Dídac Lee – està dirigit a startups del sector tecnològic amb una mida de mercat rellevant, avantatge competitiu sostenible, equip emprenedor multidisciplinari i compromès, i amb un producte desenvolupat que preferiblement ja hagi estat al mercat.

Els encarregats d’escollir les 5 startups, serà el comitè d’inversió de BStartup format per tres alts directius del banc i dos experts externs que escolliran entre deu projectes prèviament seleccionats per la Comissió Tècnica d’entre tots els presentats.

La Comissió Tècnica, al seu temps, està formada per especialistes de BStartup, BS Capital, la Direcció d’Innovació i Transformació Digital del banc i Inspirit. Els factors principals que valora la Comissió en els projectes presentats són la innovació i l’ambició dels projectes, la solvència dels seus equips humans, l’escalabilitat de les vendes, l’oportunitat i la mida del mercat, la validació d’aquest mercat, les fites aconseguides i les opcions de despertar interès en altres inversors a mitjà termini.

Per a més informació sobre la convocatòria, que finalitza el 21 de juny, es pot consultar el web de BStartup.

Switch to mobile version