Autor Cultura
14 Maig 2015 a 10:30

Arriba una nova edició del Premi de poesia Sant Cugat

“El Càcol”, de Josep Domènech Ponsatí, ha sigut l’obra guanyadora

Cartell de l'acte // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

Cartell de l’acte // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

El proper dimecres 20 de maig es farà l’acte de presentació de l’edició impresa del llibre “El càcol”, de Josep Domènech Ponsatí. L’obra va ser la guanyadora de la passada edició del Premi de poesia Sant Cugat a la memòria de Gabriel Ferrater. A més, es presentaran les bases per a la propera edició del premi, la catorzena, i es lliuraran els premis als guanyadors del Premi de poesia Gabriel Ferrater per a estudiants de secundària. L’acte serà al Celler Modernista a partir de les 6 de la tarda.

Domènech, nascut a Sant Feliu de Guíxols al 1966, és un poeta i llibreter. Fins ara, ha publicat “Cap a un dic sec”, “Desdiments” i “Apropiacions degudes & Cia”. El seu quart llibre de poesia ha estat “El Càcol”, on tracta temes que els poetes solen deixar fora dels seus versos.

Switch to mobile version