Autor Cultura
15 Maig 2015 a 12:00

“50 Sombras! El musical” arriba al Teatre-Auditori Sant Cugat

S’estrena per primera vegada a Catalunya el 23 de maig

"50 sombras! El musical"

“50 sombras! El musical” // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

50 Sombras! El musical” és la comèdia original inspirada en la novel·la eròtica Cinquanta ombres d’en Grey. El dissabte 23 de maig arribarà per primera vegada a Catalunya i ho farà al Teatre-Auditori de Sant Cugat.

Es tracta d’un espectacle salvatge, concebut especialment per reviure les sensacions, pensaments i passions desenfrenades que se senten en llegir el llibre, combinat amb bona música i qualitat interpretativa.

Aquest espectacle ens mostra com han viscut lectores de tot el món el que s’explica en la famosa trilogia, que ha venut més de 40 milions de còpies en tot el món, a través de la mirada de tres amigues: Pam, Carol i Bea. Les tres formen un club de lectura i decideixen portar a una de les sessions la novel·la Cinquanta ombres d’en Grey. Això desferma la imaginació de les lectores que, de la mateixa manera que Anastasia Steele, comencen a buscar la seva Deessa Interior. Llegint el llibre, descobriran el fosc univers de Christian Grey, un atractiu multimilionari obsessionat per dominar Anastasia…

50 Sombras! El musical” s’ha estrenat ja en països d’arreu com Estats Units, França, Alemanya o Holanda, i ha tingut un gran èxit de públic. En aquesta versió compta amb la direcció de Jesus Sanz-Sansebastian (que ha participat en la creació i direcció de musicals com Forever King of PopLa Fuerza del Destino ó Mi, me conmigo) i la direcció musical de Guillermo González (responsable musical de muntatges com Forever King of Pop (2010-2014), Medea (versió de Tomaz Pandur), y Hoy no me puedo levantar, entre d’altres).

Switch to mobile version