Autor Societat
15 Maig 2015 a 10:30

409 persones sol•liciten optar a les 79 places del 4t Pla Municipal d’Ocupació

S’han flexibilitat els criteris d’accés per primera vegada

Ajuntament antic de Sant Cugat del Vallès

Ajuntament antic de Sant Cugat del Vallès // Imatge de Wikimedia Commons

Una vegada finalitzat el termini d’inscripcions per a la convocatòria de 79 places del 4t Pla Municipal d’Ocupació, l’Ajuntament ha rebut 409 sol·licituds. A partir d’ahir, 14 de maig, ja són disponibles les llistes provisionals d’aspirants al web www.santcugat.cat i al taulell d’anuncis de l’Ajuntament. El 20 de maig acaba el termini de reclamacions per esmenar defectes que pugui contenir el llistat d’aspirants. Aquestes reclamacions s’han de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a les Oficines Descentralitzades. La llista definitiva sortirà pública el 25 de maig.

És la primera vegada que un pla d’ocupació local ha flexibilitzat els criteris d’accés i, a la vegada, prioritzarà la contractació dels aturats majors de 45 anys. Prop del 46% de les sol·licituds rebudes són de persones majors de 45 anys.

El pla d’ocupació té com a objectiu ajudar a pal·liar la situació de complexitat que viuen algunes famílies i millorar les possibilitats d’inserció laboral dels participants. Segons dades del Servei d’Ocupació Municipal (SOM) el 33% dels contractats durant 2012 i 2013 s’han reinserit al mercat laboral.

El 64,4% de les sol·licituds són homes, el 35,4% dones. Els sol·licitants poden optar a 13 llocs de feina d’auxiliar administratiu, 34 places d’oficis, 29 llocs de treball tècnic i 3 places d’agent cívic. Cada sol·licitant pot seleccionar màxim 5 llocs de treball.

El 4t Pla Municipal d’Ocupació compta amb un pressupost de 695.556,57 euros finançats per la Diputació de Barcelona.

Switch to mobile version