Autor Opinió
30 Abril 2015 a 17:45

Valldoreix Decideix se suma a la manifestació de l’1 de maig de l’ADS

valldoreix

Valldoreix Decideix dóna ple suport a l’Assemblea pels Drets Socials (ADS) i fa una crida a la participació de la ciutadania de Valldoreix a la manifestació que ha convocat per demà, 1 de maig , a la Plaça d’en Coll de Sant Cugat del Vallès a les 10:15 del matí.

 Els valldoreixencs i les valldoreixenques som gent feliç per viure en aquest trosset de terra i també som gent conscient que, tot i que molts vivim prou bé, hi ha gent entre nosaltres a qui li costa arribar a final de mes, que no té l’existència material garantida. Som conscients que des que va esclatar aquesta crisi hi ha molta gent que pateix i que les receptes que han aplicat tant el PP i el PSOE a Madrid, com CiU a Catalunya, lluny de pal·liar els efectes de la crisi, han fet que molta més gent estigui en una situació precària per molt més temps.

 Hi ha dades macroeconòmiques que diuen que ens estem recuperant però aquestes estadístiques, tot i ser certes, ens poden portar a fer una lectura equivocada; no reflecteixen la desigualtat que estem creant amb aquesta mal anomenada recuperació.

 Continuem tenint uns indicadors d’atur de gairebé el 20% a Catalunya, i del 40% en menors de 25 anys; seguim patint la xacra dels desnonaments sense que cap govern hi posi remei; les dades de pobresa infantil i de com aquesta crisi està afectant els nens i nenes catalanes disparen les alertes als nivells més alts; i molta gent gran malviu amb míseres pensions.

 El país que volem és un altre. Per això des de la candidatura Valldoreix Decideix i des dels partits i associacions que li donem suport volem animar la ciutadania de Valldoreix a aprofitar demà per sortir al carrer a reivindicar que volem un altre país, una altra societat on el progrés és bo perquè tothom avança i ningú es queda enrere.

Visca l’1 de maig i visca la gent treballadora!

 

Valldoreix decideix

Switch to mobile version