Autor Cultura
9 Abril 2015 a 11:00

Torna la Cercavila d’Escoles dels Geganters de Sant Cugat

Enguany celebren la cinquena edició

Cartell de la V Cercavila d’Escoles // Imatge del web dels Geganters de Sant Cugat

Cartell de la V Cercavila d’Escoles // Imatge del web dels Geganters de Sant Cugat

El proper dissabte 25 d’abril se celebra de nou la Cercavila d’Escoles. Els Geganters de Sant Cugat organitzen per cinquena vegada aquest esdeveniment amb a col·laboració de l’Ajuntament de Sant Cugat i la participació de totes les escoles públiques de la ciutat, així com dos centres concertats.

La jornada s’ iniciarà a les cinc de la tarda amb la Plantada de totes les figures a la plaça de la Vila . A dos quarts de sis començarà la cercavila, que està previst que arribi a la plaça de l’Om a dos quarts de set. Un cop finalitzat el recorregut hi haurà berenar i lliurament de records per als participants, i el ball final amb l’actuació de La Canya Borda.

L’itinerari que seguirà la cercavila serà el següent: Plaça de la Vila – Rambla del Celler – Carrer de Sant Ramon – Plaça de Magí Bartalot – Carrer de Gorina – Carrer de Santiago Rusiñol – Pl d’Octavià – Plaça de l’Om.

Aquest any, per celebrar que es tracta de la cinquena edició, s’han organitzat activitats complementàries al voltant de la cercavila, com el primer Concurs de Fotografia Gegant: Cercavila d’Escoles, un joc dels plafons i una exposició de les figures festives de les escoles.

Switch to mobile version