Autor Voleibol
22 Abril 2015 a 17:00

El sénior C del CV Sant Cugat puja de categoria

L’any vinent competiran a Primera Catalana

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

El tercer equip del CV Sant Cugat fa història i aconsegueix un somiat ascens a Primera Catalana. Les vallesanes van certificar aquesta fita històrica després de superar per un clar 3-0 l’Edu Vòlei Ametlla a la pista de Valldoreix. Després d’un partit d’anada més treballat el de tornada va anar més coll avall. El Sant Cugat va desmuntar la recepció rival i també el seu atac, fets que van ser claus per assolir la gran victòria que segella l’ascens de divisió.

Amb tot, encara no s’ha completat tota la feina. L’objectiu ara de les vallesanes serà quedar campiones del grup. Amb tres jornades per endavant és possible. Els rivals a batre seran el Barça, el Llars Mundet i l’AE Carles Vallbona de Granollers.

Ajustada derrota del primer equip

Al seu torn l’equip que milita a la Superliga 2 estatal va caure per dos sets a tres contra el Torrelavega de Cantabria. Partit molt emocionant i disputat el que van jugar les santcugatenques contra un rival que va estrenar el caseller de victòries. El domini al marcador va ser altern i el Sant Cugat va contrarrestar dos cops l’avantatge visitant, però va acabar perdent el matx al tie break.

Switch to mobile version