Autor Voleibol
14 Abril 2015 a 17:00

Doble victòria del CV San Cugat

Contra el VP Madrid i el CV Avap Girona

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

Les sènior a Superlliga 2 – Fase Final van disputar-se el passat dissabte contra el VP Madrid en una jornada apassionant. El CV Sant Cugat va derrotar a les madrilenyes per un 3-2 en un duel de continues alternatives que no es va resoldre fina la mort sobtada.

El partit va començar amb bones jugades de l’equip santcugatenc amb unes inspiradíssimes Julia Bonet i Sara Julián amb 27 i 21 punts respectivament. No obstant això, les madrilenyes van reaccionar ràpid i es van endur les dues mànigues següents gràcies a l’excel·lent dupla formada per Andrea García – 20 punts i 5 bloquejos –, i Nazaret Florian – amb 21 punts –.

Quan les de la capital ja veien la victòria a la butxaca, les del CV Sant Cugat van reaparèixer de nou amb les dues encertades atacants locals al capdavant. Les dues jugadores vallesanes van tancar el quart set i van enviar el xoc al tie-break.

En la cinquena màniga, el CV Sant Cugat va prendre avantatge gràcies als atacs de Julia Bonet, un remat de la qual va col·locar el marcador al 15-12 final. Aquest resultat aferrissa la lluita pel segon lloc del grup que dona accés a SFV, ja que deixa al CV Sant Cugat i al VP Madrid empatats a sis punts i amb el mateix balanç de sets (8-9).

D’altra banda, les sèniors a 2a catalana 2a Fase – Campionat van enfrontar-se amb el CV Avap Girona en un partit força irregular.

Les vallesanes es van presentar a casa del darrer classificat de la lliga, on sabien que era un rival dur, amb certes diferències. Aquest fet, generava força seguretat a les de Sant Cugat, però alhora calia ser respectuoses i conseqüents amb les seves accions.

El partit va tenir tres sets molt semblants, amb inicis molt desajustats, on les errades en les accions d’atac i bloqueig feien començar sempre les de Sant Cugat amb diferències de 4 o 5 punts al marcador.

Un cop superat el primer contacte, les santcugatenques van començar a rodar amb més seguretat i amb bones accions pel centre i lluita per les bandes arribàvem sempre pel davant al punt 20.

Les gironines, que patien força en la recepció i la passada, lluitaven totes les pilotes en defensa i puntuaven amb més facilitat de la que potser estan acostumades. D’altra banda, quan s’apropaven al marcador en la recta final dels sets, començaven a cometre errors.

Així doncs, les de Sant Cugat van ser superiors en les accions finals, demostrant una evolució de temporada admirable amb treball i constància.

Finalment, cal recordar que les sènior a 1a Nacional Grup B Ascens es van classificar en el 5è lloc de la lliga.

Switch to mobile version