Autor Voleibol
29 Abril 2015 a 14:00

Contundent derrota del CV Sant Cugat a Tenerife

Les vallesanes perden per 3-0 contra el líder

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

SUPERLIGA 2: Haris Tenerife 3-0 CV Sant Cugat

SEGONA CATALANA: CVB Barça 3-2 CV Sant Cugat C

Dolorós resultat el que es va endur el primer equip del CV Sant Cugat en la seva visita a l’Haris Tenerife. Les vallesanes van caure per un contundent 3-0 contra les canàries en un partit en que no van tenir cap opció. Van haver-hi moltes dificultas en la recepció tot i que les locals no van fer un joc massa brillant. Amb tot, malgrat millorar amb el pas dels sets el Sant Cugat no va ser capaç de guanyar cap màniga a les primeres classificades de la fase d’ascens.

Al seu torn, el tercer equip va perdre també, però va quedar-se a prop de guanyar. Ho va fer contra la seva bèstia negra, el CVB Barça. El 3-2 final reflecteix el que va ser el matx: igualtat, alternatives i emoció fins al final. Un mal servei i els nervis després de posar-se per endavant van ensorrar les possibilitats de victòria.

El senior C del Sant Cugat perd distància amb els seus perseguidors, però encara té possibilitats d’assaltar la primera plaça.

Switch to mobile version