Autor Societat
15 Abril 2015 a 13:30

Conesa presenta la targeta de fidelització de l’associació Sant Cugat Comerç

L’alcaldessa assisteix a la 5a edició dels Diàlegs de Comerç

mercè conesa

L’alcaldessa durant l’acte d’ahir // Imatge cedida per Localpress

L’alcaldessa, Mercè Conesa, va assistir ahir a la 5a edició dels Diàlegs de Comerç, durant el qual es va presentar la targeta de fidelització de l’associació Sant Cugat Comerç, i va assegurar durant la seva intervenció que “el comerç és una eina que teixeix socialment les ciutats”. Conesa va felicitar Sant Cugat Comerç per la posada en marxa de la targeta Sant Cugat a la butxaca, “una aposta interessant que s’ofereix des del comerç de proximitat”. L’alcaldessa va voler reconèixer la feina diària que fan els botiguers de la ciutat i l’esforç per no defallir durant uns anys difícils. Conesa considera que quan els comerciants aconsegueixen la confiança dels clients, també tenen el suport de la ciutat. L’alcaldessa va acabar la seva intervenció remarcant que “el treball en equip dóna uns resultats que després es multipliquen”.

Sant Cugat a la butxaca és una targeta de fidelització que es podrà fer servir als 220 establiments associats a Sant Cugat Comerç i que acumula punts que es poden bescanviar als mateixos establiments o amb serveis de la ciutat.

La jornada, que es va fer al Sant Cugat Hotel, va finalitzar amb la intervenció de l’exentrenador d’handbol del FC Barcelona, Xesco Espar, que va parlar dels hàbits d’excel·lència per a liderar un negoci.

Switch to mobile version