Autor Cultura
8 Abril 2015 a 12:00

Carles Santamaria: “La premsa satírica ha nascut per tocar la pera a qui toqui en cada moment”

Carles Santamaria, periodista i exdirector del Saló del Còmic de Barcelona

Carles Santamaria, periodista i exdirector del Saló del Còmic de Barcelona

Carles Santamaria, periodista i exdirector del Saló del Còmic de Barcelona, reflexiona en la següent entrevista sobre la premsa satírica i el paper que juga a l’hora d’analitzar l’actualitat. En concret, observa el cas de la tragèdia ocorreguda al setmanari francès Charlie Hebdo i critica la hipocresia en la reacció institucional després de l’atemptat: “Està molt bé que hi hagi una reacció institucional i tal, però que a la foto en favor  de la llibertat d’expressió es col·loquin personatges que no la defensen o estan promulgant legislacions restrictives forma part d’aquesta gran pantomima política”.

Entrevista al periodista Carles Santamaria

Switch to mobile version