Autor Política
30 Abril 2015 a 14:00

Roser Casamitjana: “Hem fet una combinació d’oposició crítica i oposició propositiva”

Entrevista a Roser Casamitjana (ICV)

Roser Casamitjana (ICV)

Roser Casamitjana (ICV)

Entrevistem Roser Casamitjana, portaveu del Grup Municipal d’ICV a l’Ajuntament de Sant Cugat.

Com es defineix com a persona?

Sóc una persona d’esquerres, amb inquietuds des de fa molt de temps per la cosa pública, i procuro respectar les opinions dels demés, escoltar-les, i en tot cas debatre-les.

A banda de la política, a què es dedica?

En aquests moments estic jubilada, i durant tota la meva vida m’he dedicat a la bioclínica química a l’Hospital Clínic de Barcelona; la política institucional m’hi dedico des dels darrers quatre anys com a regidor aquí a Sant Cugat.

Com ha vist la legislatura a nivell d’Ajuntament i d’ICV?

A nivell d’ICV, hem fet una oposició crítica amb determinades actuacions de l’equip de govern, i no és fàcil perquè tenen majoria absoluta. Però hem intentat, sempre que hem pogut, fer una oposició propositiva, tant en les mocions com en els temes de ciutat referents a urbanisme o temes socials. Hem aconseguit aprovar mocions, i crec que hi ha hagut la combinació d’una oposició crítica amb una oposició propositiva.

Quina és la seva opinió sobre el 9N i el dret a decidir?

La nostra formació està pel dret a decidir, i ha quedat clar en totes les intervencions dels nostres líders. En l’última convenció nacional ens vam posicionar en aquesta qüestió. Jo personalment vaig participar en el 9 de novembre, que va ser una manifestació festiva, i representativa del que volia la ciutadania. Però creiem que el que fa falta és un referèndum, amb un vot per persona, per saber exactament, de la nostra població qui està per una cosa i qui està per l’altra. Nosaltres volem un referèndum legal.

Quin és l’estat de salut d’ICV a Sant Cugat?

ICV té una tradició de fa molts anys a Sant Cugat, sempre hi hem estat presents i sempre a l’oposició. Som una formació de gent que treballa, i la gent ho aprecia i ho valora, i durant tots aquests anys de la democràcia ens ha anat votant, i esperem que ho segueixi fent a partir d’aquesta legislatura.

Switch to mobile version