Autor Futbol
14 Abril 2015 a 12:00

2n torneig mixt nocturn de futbol 7 “Enganxa’t als bons hàbits”

Coorganitzat per la Penya Blaugrana Sant Cugat

equips pbsantcugat

Els equips que van participar al sorteig // Imatge cedida per la Penya Blaugrana Sant Cugat

Dissabte 11 d’abril va tenir lloc la segona edició del Torneig Mixt Nocturn per a Joves de Sant Cugat, coorganitzat per la Penya Blaugrana de Sant Cugat i l’empresa Teampartners. Aquest torneig té com a finalitat fer reflexionar als joves sobre uns determinats hàbits de consum i la transmissió d’uns valors i pràctiques saludables entre els adolescents, i per aconseguir-ho, els equips participants, en el seus temps de descans entre partit i partit, van passar per unes activitats lúdiques complementàries.

Tots els participants van rebre una medalla, i una samarreta. Els tres primers classificats de cada torn va rebre també una copa. El torneig va començar a les 21:00h i va finalitzar a prop de les 3:30h.

Es van sortejar dues pilotes cedides pel FC Barcelona, i també per gentilesa del Barça dues samarretes del FC Barcelona que es van lliurar als equips amb els noms més originals. Les samarretes es lliuraran properament ja que encara no estaven signades pels jugadors del primer equip.

El regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé va acompanyar una bona estona la vetllada lúdic-esportiva, i es va mostrar molt satisfet de la gran acollida que havia tingut entre els joves. L’ajuntament ha col·laborat en aquest torneig, i la UIC (Universitat Internacional de Catalunya) l’ha patrocinat. A més, la UIC va repartir 400 bosses amb obsequis entre els joves participants i assistents

En aquesta segona edició han participat 180 joves i han quedat 6 equips en llista d’espera. Els equips guanyadors del primer torn van ser: 1r classificat: B. Lines; 2n classificat: Joves 0,0; 3r classificat: Osmalos. Els equips guanyadors del segon torn van ser: 1r classificat: Xiripitifláuticos; 2n classificat: Los TGV; 3r classificat: Jajaja.

Switch to mobile version