Autor Voleibol
3 Març 2015 a 11:00

Victòria còmoda del CV Sant Cugat (3-0), que s’acosta a la segona posició

L’equip de 2ª Catalana perd davant el CV Barça

Instant de l'encontre entre el Voleibol Sant Cugat i el VP Madrid

Instant d’un encontre del Voleibol Sant Cugat // Foto: Jordi Pascual

CV Sant Cugat 3 – 0 CV Vall d’Hebron

L’equip sènior de Primera Nacional del CV Sant Cugat va aconseguir una còmoda victòria sobre el CV Vall d’Hebron, en un partit que va resultar descafeïnat, per l’actitud poc competitiva del visitant. Els parcials no van ser d’una gran diferència, i el Sant Cugat només havia d’esperar a no fallar. Fins i tot fent un mal joc, el marcador evolucionava favorablement, davant d’un equip que mostrava poques intencions de guanyar. Amb aquest resultat, el CV Sant Cugat s’acosta a la segona posició.

CV Sant Cugat 1 – 3 CVB Barça

Per la seva banda, l’equip de 2ª Catalana s’enfrontava al CVB Barça, un partit que sabien que podien perdre. Es va moure en un àmbit molt tàctic, ben proposat per l’equip visitant, i el CV Sant Cugat va cometre alguns errors en el servei en moments clau, així com també en el bloqueig per les puntes. La tensió que es notava a l’ambient tampoc va jugar a favor de l’equip local, i tot i que en els finals de set sempre arribaven amb avantatge, no van saber-lo gestionar en els punts finals.

Switch to mobile version