Autor Bàsquet
11 Març 2015 a 17:00

Una cinquantena de socis de la UESC demanen la convocatòria d’eleccions

Denuncien el desgavell actual del club

UESC - JAC

Imatge d’arxiu d’un partit de la UESC // Foto: Xavier Boix

Més d’una cinquantena de socis de la UESC, entre ells, diversos membres de l’actual Junta Directiva, s’han mobilitzat per tal de denunciar la situació actual en què es troba el club, i demanen eleccions per mitjà d’una petició formal, signada per tots ells, i que es va entregar el passat dilluns, 9 de març, a les oficines de la Unió Esportiva Sant Cugat.

En l’Assemblea de socis del passat 23 de febrer es va acordar, per un 80% dels assistents, la celebració d’eleccions, degut al desgavell que es viu al club: manca de direcció esportiva, irregularitats que es van fer paleses en aquesta darrera assemblea, la fragmentació de l’actual Junta Directiva i les dimissions que s’han produït, tant en el sí de la Junta com entre els membres del cos tècnic… La Presidència del club va enviar una carta als socis acollint-se a un tecnicisme legal (que el punt de les eleccions no es trobava a l’ordre del dia de la convocatòria) per negar la possibilitat, tot i que l’assemblea va ser la més multitudinària de la història de la UESC.

En aquesta mateixa assemblea, tal com recorden els socis del club, es van tombar els comptes de la temporada passada i els pressupostos d’enguany, tot això per una àmplia majoria dels assistents. Aquest fet de per sí ja hauria d’haver provocat una immediata convocatòria de la Junta Directiva per tal de debatre la situació; però malgrat tot, la Presidència, a dia d’avui, encara no ha efectuat aquesta convocatòria. La situació de provisionalitat i la manca de projecte esportiu que viu actualment la UESC també ha dut a diversos entrenadors a fer pública la intenció d’abandonar el club a final de temporada, amb el conseqüent perjudici que suposaria per als nois i noies de cara a la temporada vinent.

Els socis han aconseguit 50 signatures en tan sols dos dies, i reclament formalment i urgent a la PresidentaMònica Mateu, que reuneixi la Junta Directiva i que convoqui eleccions. En cas de persistir en ignorar la petició, els socis signants obliguen per aquesta via, i tal com es preveu a la Llei i als Estatuts de l’entitat, a convocar una Assemblea Extraordinària abans de 30 dies, per tal de sotmetre la decisió dels socis, la convocatòria d’eleccions abans de tres setmanes, a fi d’escollir un nou PresidentPresidenta, i una nova Junta Directiva.

Switch to mobile version