Autor Política
31 Març 2015 a 17:00

Un Altre Sant Cugat es compromet a treballar per continuar el Pla de Millora i pavimentació de La Floresta

Seguiran col·laborant amb la plataforma La Floresta Parla

untitled

Un Altre Sant Cugat es compromet públicament a treballar per tal que el Pla de Millora i Pavimentació de La Floresta tingui continuïtat des de l’inici de la propera legislatura, i demana un pronunciament similar a la resta de forces que es presenten a les eleccions municipals.

La Floresta ha estat històricament un districte abandonat, segons el parer de la formació local, especialment en temes d’urbanització. Aquesta primera fase de pavimentació de 41 carrers, per un valor de 2,5 milions d’euros, ha de tenir continuïtat perquè encara quedarà molta feina per fer.

UASC creu que les següents etapes no poden quedar oblidades en un calaix, i han de permetre la pavimentació i arranjament de la resta de carrers, places, escales i passatges per aconseguir la millora de l’espai públic en l’àmbit de La Floresta.

Tot el projecte necessita una lògica el més integral i global possible, i especialment que es treballi colze amb colze amb els veïns i amb la plataforma La Floresta Parla, que tant ha aportat al disseny de la primera fase. En aquest aspecte, UASC es compromet a seguir col·laborant i recolzant, com ha fet fins ara, amb La Floresta Parla.

Switch to mobile version