Autor Economia
16 Març 2015 a 12:00

UASC fa públics els seus estats financers i les seves despeses

Els ingresos provenen d’aportacions de militants i simpatitzants

Ingressos i despeses // Imatge del web de la UASC

Ingressos i despeses // Imatge del web de la UASC

UASC, la Plataforma Ciutadana Un Altre Sant Cugat, tal com ja va fer en l’anterior campanya d’eleccions municipals del 2011, publica a la seva web el seu informe financer, amb els seus estats financers i les despeses.  Aquest van agrupats per concepte, i ocasionaran la propera campanya electoral del mes de maig.

UASC també confirma que tots els ingressos provenen només de les aportacions dels seus militants i simpatitzants.

Un Altre Sant Cugat anima a què tota la resta de partits que concorrin a les eleccions, publiquin aquesta mateixa informació en les seves respectives webs,  en favor de la transparència.

Declaració de principis d’UASC

D’acord amb el seu compromís amb la transparència, exigible a tots els partits polítics, la Plataforma publicarà a finals de cada trimestre el seu informe financer actualitzat on estaran reflectits tots els ingressos i despeses corresponents a la seva activitat.

És un primer pas cap a la regeneració i transparència que, segons la UASC, tant reclamen els ciutadans.

La UASC també vol deixar clar que totes les seves transaccions ha estat realitzades amb la màxima transparència i que poden ser auditades a través del compte bancari del Banc de Sabadell núm. 0081-0001-17-0001708275

Switch to mobile version