Autor Voleibol
18 Març 2015 a 12:00

Triplet de victòries pel CV Sant Cugat

El Sènior A disputarà la fase d’ascens a la lliga

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat

Equip Sènior Súper Lliga del CV Sant Cugat // Imatge del web de CV Sant Cugat

En la passada jornada, les Sèniors A en la categoria Superlliga 2: Grup B, es van enfrontar a casa amb el Motorsan Guadalajara Voley en un vibrant partit.

Després d’un primer set completament dominat per les locals, el segon va començar amb mal peu per aquestes, que van anar a remolc en el marcador fins a empatar en el punt 21. Aleshores els errors en defensa i el bloqueig finalment van descanta el set per a les visitants.

El tercer set va ser molt semblant al primer, i les de Sant Cugat es van saber sobreposar als seus errors guanyant el set còmodament. El quart set, en canvi, va tornar a començar malament per les locals, que al principi anaven per darrera en el marcador. No va ser fins a la meitat del disputadíssim set que les santcugatenques van treure el seu millor joc en bloqueig i defensa, i gràcies a això es van endur tres punts i el partit.

Amb aquesta victòria, el conjunt de Rafa Ruiz ha aconseguit l’objectiu de classificar-se per les fases d’ascens de Superlliga 1.

Pel què fa a les Sèniors a 2a Catalana: 2a Fase-Campionat, el CV Sant Cugat es va enfrontar amb l’equip AE Carles Vallbona Granollers en un partit a casa. Les santcugatenques havien de fer un bon resultat per no perdre el ritme dels equips capdavanters i ho van aconseguir amb un 3-0.

El partit va començar amb tres sets igualats, agafant distància en el marcador a la meitat d’aquests, i jugant relaxades els finals de set. El CV Vallbona es va desinflar en recepció i el seu atac va ser aturat per les santcugatenques. Amb un bon servei de les locals, i un intens treball defensiu, el partit va ser plàcid pels interessos de les de Sant Cugat.

Així  arriben líders al final de la primera volta a molt poca distància dels rivals. Ara queden set setmanes de lluita per aconseguir el primer lloc a la lliga, un objectiu que cada cop és més a prop.

Finalment, les Sèniors a 1a nacional: Grup B Ascens també van assolir la victòria contra l’equip UBE L’illa Grau amb un 0-3.

Switch to mobile version