Autor Societat
26 Març 2015 a 16:30

Sant Cugat aborda la fase final d’urbanització i pavimentació dels districtes en aquest mandat

L’Ajuntament ha destinat 6’5 milions per culminar les obres

L’actuació municipal als districtes durant aquest mandat (2011-15) // Imatge cedida per l'Ajuntament de Sant Cugat

L’actuació municipal als districtes durant aquest mandat (2011-15) // Imatge cedida per l’Ajuntament de Sant Cugat

Mercè Conesa ha valorat positivament la feina feta als districtes durant aquest mandat (2011-15), especialment pel que fa a les obres d’urbanització i pavimentació de carrers dutes a terme amb una inversió total de 6’5 milions d’euros.No ha estat fins al transcurs d’aquest mandat”, ha dit Conesa, “que hem acabat de donar el pas definitiu a una de les grans assignatures pendents als districtes: urbanitzar i pavimentar tots els carrers de terra que encara hi quedaven. Impulsar aquestes i d’altres millores a la Floresta, les Planes i Mira-sol ha estat un dels objectius prioritaris dels darrers quatre anys de feina feta”.

Mercè Conesa ha dit també que “impulsar aquestes i d’altres millores a la Floresta, les Planes i Mira-sol ha estat un dels objectius prioritaris dels darrers quatre anys de feina feta”.  Aquesta inversió  s’ha repartit de la següent manera:

  • • la Floresta (3’5 milions d’euros): l’actuació estrella ha estat la posada en marxa del Pla de Millora per asfaltar els 41 carrers de terra que encara quedaven al districte. També s’han dut a termes obres d’urbanització i pavimentació al camí de can Pagan, al passeig de la Floresta, al sector de la Muntanyesa Nord i als carrers Bonavista, Casino, Piscines, Arbustos i avinguda Tarruell.
    Les Planes (990.000 euros):  en aquest mandat s’ha continuat l’obra feta pel Pla de Barris i s’han arranjat els carrers Calvari, Sanatori, plaça Maria Antònia, Font, Llum i Sant Francesc d’Assís. També s’ha aprovat el Pla de Millora Urbana a can Borrull.
    Mira-sol (2 milions d’euros): s’estan executant les obres d’urbanització del sector de la Capella de Sant Joan i s’ha encarat l’inici de les obres d’urbanització del Bell Indret. També s’ha construït el pont de can Ravella.

D’altra banda, l’alcaldessa també ha destacat que “tot aquest esforç urbanístic ha anat acompanyat de nous equipaments i projectes de dinamització social i educativa. Hem intentat sempre fer el màxim possible per ajudar a ‘fer barri’”.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha esmentat projectes tant importants com la consolidació comercial del Mira-sol Centre, el Fescamp, la prova pilot contra la pobresa energètica a les Planes, la construcció de dos skates parcs a Mira-sol i les Planes, l’obertura de l’escola bressol el Molí de les Planes, el projecte de masoveria urbana a les cases dels mestres de la Floresta o l’adequació de nous parcs infantils.

A més, en aquest mandat també s’ha reforçat la Xarxa de Centres Culturals Polivalents. En els darrers 4 anys 13.234 espectadors han assistit a un total de 130 espectacles ofertats als casals Mira-sol, la Floresta i Les Planes. A més, també s’han ofert 1.653 cursos i tallers que han tingut una participació de 7.049 ciutadans.

Switch to mobile version