Autor Cultura
26 Març 2015 a 13:30

Resultats del sorteig de 10 entrades per anar a veure “El Petit Príncep”

La darrera pròrroga de l’exitós musical

"El Petit Príncep" farà la tercera i última pròrroga a partir del proper cap de setmana

“El Petit Príncep” farà la tercera i última pròrroga a partir del proper cap de setmana // Imatge del web d’El Petit Príncep

Els guanyadors del sorteig de les 10 entrades han estat:

  • AVV Les Escoles que s’ha endut el pack de 4
  • Josep Bell que s’ha endut el primer pack de 3
  • Carme Llop que s’ha edut el segon pack de 3

Tots ells podran gaudir de la tercera i última pròrroga de l’espectacle “El Petit Príncep”, el musical d’Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29, el dia 29 de març a les 19.00h.

Estrenada al BARTS de Barcelona el passat 8 de desembre, aquesta producció és una nova manera d’entendre i de sentir la història d’Antoine de Saint-Exupéry. Basant-se en el text original, Àngel Llàcer, Marc Artigau i Manu Guix han creat un musical familiar que compta amb les interpretacions de Xavi Duch, Elena Gadel, Josep Palau, Marc Pociello i El Petit Príncep.

Una producció d’un text clàssic però amb una visió moderna, que utilitza les noves tecnologies, com ara projeccions, la tècnica del mapping, i un sistema de so que permet una presència excepcional de la música a la sala.

Tal com explica el mateix Llàcer, fer el musical d’El Petit Príncep és compartir la visió d’una història emblemàtica amb aquells que ja la coneixen i que l’estimen i, alhora, explicar-la als qui no n’han sentit a parlar mai. M’imagino a la gent de la meva generació venint al teatre amb els seus fills per ensenyar-los la història d’El Petit Príncep a través del nostre espectacle”.

Switch to mobile version